top of page

Покривни профили

 1. Билен капак

 2. Фронтон (1) (3)

 3. Надулучна пола  (7)

 4. Обшивка при калкан (11)

 5. Стенна обшивка (12)

 6. Улама (16)

безшевен схема 2 .png

Водосборна мрежа

 • Американски безшевни улуци

 • Водосточни тръби

 • Тапи за улук

 • Казанчета за американски улук

 • Ъгли за американски улук

 • Кривки ( коляно) за водосточна тръба

 • Крепежни елементи

 • Конзоли за американски улуци

 • Обтегачи за американски улуци

bottom of page